Du som nättrollade!



Min blogg är öppen och naken - DEAL WITH IT OR DONT READ!!!
Jag skriver exakt om hur jag mår och exakt om hur jävla dåligt jag mår, det här är lite som en dagbok för mig! 
Att läsa en blogg är frivilligt och du som skrev att jag ska sluta skriva att jag är sjuk hela tiden - sluta läsa min blogg då om du stör dig så jävligt på det?! Sen att vara så feg att man gör det anonymt
Ja, jag har ofta varit sjuk! 
Jag har haft oerhörda problem med mina menstruationer och för ca en månad sedan så var jag och gjorde en titthåls-operation där det visade sig att min livmoder har suttit bak och fram och orsakat massa skit. Visade sig också att min livmoder har suttit en aningens framåtlutad och då har det bildats en kopp med levrat blod som gjort att kroppen och mitt immunförsvar har arbetat fullt ut med att slippa få infektioner i blodet! Då har kroppen inte haft ork till att kämpa med vanliga förkylningar eller inflammationer så en vanlig feber kunde knäcka mig totalt! 
Läkaren sa också att om jag hade fortsatt gå med livmodern som innan så hade risken varit väldigt stor att jag hade blivit steril innan jag ens fyllt 30. 
Jag har en massa jävla i mitt bagage så TÄNK DIG FÖR INNAN DU YTTRAR DIG! 
Jag är helt öppen med att jag inte mår psykiskt bra just nu, finns en del som kommit upp till ytan som jag kämpar med och som gör att jag sover skit och drömmer väldigt konstiga drömmar. Jag är just nu sjukskriven som jag skrev i det förra inlägget. En del utav mina konstiga drömmar hör ihop med min livmoder då jag drömt att jag inte kan få barn och det är min högsta dröm - att få bli mamma. Så när jag fick höra om steriliteten så fick jag panik. Nu är jag rätt glad över att jag inte nöjde mig med beskedet jag fick hos Gyn där allting såg så himla bra ut... 
Känner man att ngt är fel så begär en operation - finns inget värre än att gå med en känsla om att något är fel och inte veta helt säkert vad det är!!!
Jag har dock ordnat upp en del så en del stenar har lättats ifrån mina axlar men jag har ett berg kvar att kämpa med. 
Jag önskar att jag hade roligare grejer att skriva om men just nu är det en ganska psykiskt påfrestande period och då blir mina inlägg ganska mkt om sjukdomar och kan vara ganska mörka. 
Jag har dock lite roliga saker inplanerade framåt men det berättar jag om när allting är spikat och klart. 
2 saker är dock säkra och det är att jag åker till Thailand i februari och att jag börjar må bättre! 

Sluta hata och börja älska! 
Gillar du inte vad jag skriver - kommentera inte och fortsätt inte läsa då! Problem solved!